يوليو في مصر:

خد فكرة عن أضخم عشر احداث هتحصل في شهر يوليو تقدر تحضرها مع صحابك أو حتى عائلتك في الصيف ده

لو بتفكروا تقضوا الصيف في الساحل يبقى أكيد سمعتوا عن حفلات  كتير هتتعمل هناك فطبيعي تلاقوا نفسكوا نسيتوا مواعيدها و كلوا , دخل في بعضوا.

عشان كدة جمعنلكوا أهم الاحتفاليات في الساحل عشان نسهل عليكوا تعيشوا اللحظة بذكريات تحفة.

بس لو هتقضوا الصيف في القاهرة زي كل سنة في أكيد هتحسوا بالزهق ولكن اتفاجئنا ان يوليو محضر ليكوا كمية احداث تحضروها من حفلات لمسرحيات على مضار الشهر. حطينلكوا أقوى و أكترعشر فعاليات ممتعة في وجهت نظرنا فاوعوا تنسوا تحجزوا تذاكرهم قبل مايخلصوا.

في القاهرة:

  

1.            هتعيشوا أجواء ولا في الخيال في حفلة كايروكي وهتشوفوهم وهم بيغنوا ألبوم “روما” قدمكوا لأول مرة على المسرح.

  ظبت مواعيدك و اجهز عشان كايروكي هتقيم أكبر حفلة في الشرق الأوسط يوم 27 و 29 يوليو للمرة الخمسة على التوالي.

الحفلة هتبقى في ساحة المنارة التجمع الخامس و هتتراوح أسعارها من 350 للفرد العادي و 650 للفرد العالي الحق احجز تذكرتك من موقع تذكرتي عشان تضمن مكانك في الحفلة.

2. اعرف أكتر عن أهم شخصية في انحاء العالم و هي شخصية “شارلي شابلين” عن طريق مسرحية شارلي المسبقبة

من اخراج و حوار “احمد البوحي” وللي هيخلي المسرحية توضحلكو حياة شارلي الفنية كانسان. بغض النظر عن تأثيره القوي في صناعة الأفلام  و سمعتة الكويسة في المجال الا ان الأزمات الي مر بيها في حياة الخاصة ساعدت في تشكيل الشخصية الي هو بيها دلوقتي. استمتعوا بقصة شارلي المثيرة يوم 13 في فندق موفنبيك الجيزة .

احجزوا التذاكر من خلال موقع تيكتس مارش لأسعار تبدأ من 300 حتى 2000 جينه حسب المكان.

3. خوضوا تجربة فريدة من نوعها بحضور المسرحية العاطفية ” عاملت فينا اية الأيام ؟ ” لتلات أيام على التوالي.

التواصل بين أي اتنين في علاقة ممكن يبقى صعب و عشان كدة هتتفرجوا من خلال المسرحية على علاقة اتنين في عصرنا ده و هم يواجهوا مشاكل على مضار مراحل علاقتهم في اجدد مسرحية لأستاذ محمد سمير. هتقيم المسرحية في الروابات للفنون في وسط البلد بأسعار تذاكر 250 و تقدر أكيد تحجزهم عبر “تيكتس مارش” .

 جهز أسالتك للفنان المفضل عند الكل , كريم عبد العزيز, في أول مقابلة ليه مع محمود سعد 4.

 على مسرح اليوس يوم 14 يوليو في قاعة اورت وسط البلد محضرلكوا مقابلة حصرية مع كريم عبدالعزيز بيسألوه عن انجزات العظيمة في المجال الفن و الترفيه و أكثر بالتعاقد مع واتشت و سولد اوت مصر وللي أقدموا أكثر من مقابلة مع مشاهير كتير والمقابلة هتتعرض على منصة واتش ات واللي تقدروا تتبعوا عليها كل لقاءات الفنانين. وأكيد متنسوش تحجزوا التذاكر من خلال موقع تذكرتي من أول 175 ل 300

5.

أضحك من قلبك مع كوميدز ستف في عيدهم الأول في الستند أب الجي ليهم

فعليات الساتند أب بتبقى واحدة من نوعها وبدخل الضحك الهستيري في فقلبك من غير استأذان . كميدي ستف هتحتفل بعيد ميلادها الأول عند عجلة الصاوي للثقافة في الزمالك .

يوم 6 يوليو سبع من مشاهير الستاند أب كومدي هيحتلوا المسرح في ليلة مليانة ضحك و هزار معاك. الحقوا التذاكر من على موقهم ب 120 قبل ما تخلص.

أما بالنسبة للناس اللي هتقضيها في الساحل الشاملي:

1.متفوتش الفرصة انكوا تقبلوا ناس بتلعب في بيت اللعب بتاعها وانتو بتستمتعوا بلعبة قول أميم.>   

ودلوقتي على دخلت الصيف قول أميم فتحت أول بيت لعب ليهم في مونتن فيو راس الحكمة وللي هيبقى متاح للجميع من خمسة العصر و حتى واحدة الصبح . التذاكر متاحة بمية للفرد في أجازة الأسبوع ب100 و باقي الأسبوع ب 75 . كل تذكرة هتديك مهلة ساعتين تلعب برحتك و احلى حاجه في الموضوع أن الثلاثاء مجانا!

لازم تلحق تحجز تذكرتك عشان الصيف ميكملش من غير لمة الصحاب.

2. متفوتوش الفرصة عشان متضعش عليكو حفلة عمرو دياب في مراسي وانتو بتغنوا بأعلى صوت مع أصحابك

زي كل سنة ميكملش الصيف من غير حفلة عمرو دياب في شاطى سول مراسي يوم 14 يوليو وللي فيها هتستمتعوا بسهرة العمر مع اصحابكو .

بالتعاقد مع فودافون تقدروا تلحقوا التذاكر من على تيكتس مارش وللي هتبقى 2000 جينة  وانتو طلعين و هتوصل ل16000 جينة لفئة خاصة. مع العلم أن حضور الحفلة لسن 18 فيما فوق . التذاكر هتتوفر و تقدروا تحجزوها من خلال فودافون .

3. انتهزوا الفرصة و متفوتوش خفلة ديسكو مصر في هسيندا باي لأنهم راجعين بقوة يوم 6 بعد نجاح اخر حفلة ليهم في ساس بار. ظبط نفسك لأنهم هيكونو معاك من تسعة بليل ولحد 3 الصبح واكيد مش هننسه نقولكوا انكو تقدروا تحجزوا التذاكر من صفحة ساس الأصلية على الانستجرام.

4. وبصراحة الصيف ميحلوش من غير حفلة ل أبو في لوسيدة هسيندة ريد

هيقدملنا أبو بكون فنان و منتج في نفس الوقت حفلة متتنسيش في لوسيدا و أكيد الحفلة متكملش من غير حضور دي جي سام و بدارا . يلا مستني ايه تقدر تحجز التذاكر من على صفحة لوسيدا الرسمية واتبسط انتا و صحابك عشان الحدث ده مش هيتكرر كل يوم.

5. اعمل حسابك انك انتا و صحابك هتهيصوا في حفلة الفرقة اسبد لأول في مصر و مش كدة و بس هيبقى موجود معاهم العزاف الأسترالين علي جودا و هرمت في ألمازا باي يوم 7 في الشهر . الأبواب هتفتح على 11 بليل فمتنسوش تحجزوا قبل ما الوقت يفوت.

وأكيد عيزين نقولك انك سوأن تقضي الصيف في القاهرة او في الساحل فنلحق تتبسط و تنسا حر الصيف.    

More From Author

Gaza Needs You. Here Are Ways To Support The Cause.

Palestine Content in the Age of Instagram’s Changing Algorithm

Leave a Reply